TRC Parks este rețeaua de parcuri logistice și industriale clasa A ce oferă soluții personalizate pentru companii din orice domeniu de activitate și necesită spații de depozitare. Depozitele noastre sunt construite în funcție de nevoile clienților cu scopul de a oferi un spațiu ideal pentru ca afacerea să se dezvolte într-un ritm mai rapid și mai eficient. Dezvoltate de Transilvania Construcții, TRC Parks sunt poziționate în locații de top cu acces facil, forță de muncă specializată și conexiuni către centre de business și orașe importante din Romania. Rețeaua noastră de parcuri logistice și industriale transformă un simplu spațiu de depozitare într-o soluție unică pentru fiecare client.

Depozit TRC
 Filosofia noastră este de a oferi fiecărui client mediul ideal creat și adaptat în funcție de cerințe și necesități. Colaborăm cu clienții noștri, legăm relații strânse, îi ascultăm și le oferim răspunsurile potrivite la întrebări.

Caracteristici ce comunică valorile și codul etic după care ne ghidăm

Depozite și hale personalizate

Fiecare client este diferit, activează în domenii variate, are nevoi și așteptări diverse. Cunoștințele vaste pe care le avem în domeniul construcțiilor și administrarea proprietăților ne recomandă și garantează găsirea celor mai potrivite soluții pentru cerințele tale

Integritate, onestitatea, transparența și codul etic

Sunt elementele vitale care stau la baza brandului nostru. Ne respectăm obligațiile, promisiunile, partenerii, furnizorii și clienții.

Flexibilitate și adaptabilitate

Suntem foarte flexibili și adaptabili când vine vorba de a oferi cele mai bune soluții. Cerințele clienților noștri sunt respectate până la cel mai mic detaliu.

Îmbunătățire continua

Evoluția tehnologiei are impact asupra fiecărei afaceri, indiferent de domeniul de activitate. De aceea, încercăm să incorporăm cele mai noi tehnologii în depozite și hale, le gândim pe termen lung și le construim după cele mai înalte standarde în construcții și sustenabilitate.
-