CIT ONE deschide al 14 lea centru de procesare în TRC Park Transilvania

CIT ONE deschide al 14 lea centru de procesare în TRC Park Transilvania

CIT ONE, subsidiară a băncii BCR își deschide al 14 lea centru de procesare în Cluj-Napoca pe o suprafață de 2,435.65 mp în incinta parcului logistic și industrial TRC Park Transilvania, deținut și dezvoltat de Transilvania Construcții. Tranzacția a fost intermediată de agenția imobiliară „Cushman&Wakefield Echinox”.

 

CIT ONE este specializată în furnizarea serviciilor de transport, procesare și depozitare de valori pe piața românească. Motivele principale pentru care CIT ONE a ales relocarea centrului în TRC Park Transilvania se datorează creșterii susținute a activității din zona Clujului și dezvoltarea operațiunilor clienților existenți. „Am ales TRC Park Transilvania datorită amplasamentului: acces facil către centrul orașului, apropierea de aeroport și șoseaua de centură, existența unei stații de transport în comun la intrarea în parc, cât și a facilităților oferite: calitatea drumului de acces, punerea la dispoziție a utilităților cerute, disponibilitatea amenajării depozitului conform specificațiilor noastre. Colaborarea cu echipa Transilvania Construcții a fost excelenta din momentul primelor contacte și până în prezent – perioada de amenajare a centrului. Aș remarca în primul rând profesionalismul echipei cu care am interacționat și celeritatea activităților de proiectare și avizare a lucrărilor”, declară Răzvan Ghelmeci, Director executiv CIT ONE.

 

Datorită specificului activităților ce vor fi desfășurate în acest depozit, Transilvania Construcții a asigurat personalizarea spațiului conform cerințelor CIT ONE prin: compartimentare specială pentru fiecare activitate desfășurată în incinta acesteia, parcare îngrădită, gard antiefracție, structură de rezistență. „Colaborarea cu CIT ONE este o provocare datorită timpului de amenajare a spațiului, complexitatea specificațiilor tehnice și a compartimentării personalizate. Cu toate acestea, ne bucurăm de faptul că CIT ONE ne-au ales ca parteneri, acesta fiind un vot de încredere în expertiza și capacitatea noastră de a finaliza acest depozit unic, diferit de restul proiectelor noastre. Pe această cale vrem să le mulțumim, să le urăm bun venit în parcul nostru și ne dorim să avem o colaborare excelentă în continuare. De asemenea dorim să le mulțumim și celor care au intermediat tranzacția, firma de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox”, declară Andrei Timofte, Director general Transilvania Construcții.

 

Despre TRC Park Transilvania
Parcul logistic și industrial TRC Park Transilvania (Parc Logistic Transilvania) este localizat în Cluj-Napoca, la 5 km de centrul orașului și 2 km de Aeroportul Avram Iancu, întinzându-se pe o suprafață totală de 20 ha. În parc sunt prezente peste 80 de companii, pe o suprafață de 10 ha, ocupând diverse tipuri de clădiri, precum: depozite logistice și de distribuție, producție și depozite frigorifice. TRC Park Transilvania este dezvoltat, deținut și administrat de Transilvania Construcții.

 

Despre Transilvania Construcții
Dezvoltatorul Transilvania Construcții deține și administrează proprietăți imobiliare în România, oferind soluții flexibile și calitative. Împreună cu clienții companiei, Transilvania Construcții oferă și distribuie produse și servicii indispensabile climatului actual. Datorită portofoliului variat și implicarea în proiecte importante ca principal contractor, dezvoltatorul Transilvania Construcții a devenit una dintre cele mai mari companii de construcții de pe piața din România, iar principalele proiecte dezvoltate sunt: Stadionul Cluj Arena, Stadionul CFR, clădirea de birouri Power Business Center și spații de depozitare ce se întind pe o suprafață de peste 100.000 mp. Transilvania Construcții este o afacere de familie care dezvoltă, deține și administrează proprietăți precum: Parcul Logistic Transilvania (TRC Park Transilvania), TRC Park Cluj și clădirea de birouri clasa A Novis Plaza.

 

Despre CIT ONE
CIT ONE este un furnizor de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori pe piața românească, înființat în anul 2009 sub denumirea de BCR Procesare, beneficiind de suportul logistic al grupului BCR și al personalului calificat în domeniul gestionării numerarului în sistemul bancar. Serviciile oferite sunt susținute de o rețea națională de 14 centre de procesare. CIT ONE deservește un spectru larg de clienți, începând de la instituții financiare, până la clienți din diverse sfere de activitate precum retail, telecom, farmaceutic.

-