LocalizareTRC Park Transilvania sau Parc Logistic Transilvania este primul proiect logistic și industrial dezvoltat de Transilvania Construcții. Aflat în Cluj-Napoca, într-o zonă foarte accesibilă, aproape de aeroport și centrul orașului.

Început în 2002, TRC Park Transilvania adună peste 90 de chiriași, de la firme locale până la companii multinaționale, devenind un centru de business ce pune la dispoziție depozite care se potrivesc pe orice domeniu de activitate, pornind de la domeniul logistic și de transport, până la depozite frigorifice. TRC Park Transilvania se întinde pe o suprafață de 20 ha. Pe o suprafață de 10 ha sunt dezvoltate diverse tipuri de clădiri.

TRC Park Transilvania se află în Cluj-Napoca, la o distanță de 5 minute cu mașina până la Aeroportul Internațional Avram Iancu și la 10 minute de centrul orașului.

Specificații tehnice pentru Depozitul 39

Depozitul 39 este cel mai nou proiect care se va întinde pe o suprafață de 1.4 ha, o dezvoltare clasa A împărțită în 3 compartimente: prima compartimentare va avea suprafața de 4.000 mp, a doua 5.300 mp, iar a treia secțiune 3.700 mp. Etajul fiecărei divizii este dedicat spațiilor de birouri.

  • 10.5 m înălțime interioară
  • 12 x 24 m structură de ciment prefabricată
  • Sistem de sprinklere ESFR
  • Iluminat LED atât în zona de depozite cât și în zona de birouri
  • Birouri clasa A
  • 5 t/mp capacitate de rezistență a podelei
Randare Trc Park Transilvania Randare Trc Park Transilvania Randare Trc Park Transilvania Randare Trc Park Transilvania Randare Trc Park Transilvania
-